Zaštitne folije

Odličan omjer cijene i kvalitete za udobne prostore.

null

Energetska učinkovitost prostora

Zbog odličnog omjera cijene i kvalitete, folije su sve češći izbor. Prilikom odabira između tvornički obojenog stakla i folije, one prednjače kao izbor arhitekata, građevinara i dizajnera. Tvrdnja da zimsko sunce tijekom dana kroz obično staklo osigurava besplatno solarno grijanje ne može se smatrati točnom.

Danju sunce grije samo neke prozore, čineći ih čak i prevrućima, ali se tijekom noći izgubi mnogo više topline i to kroz sve staklene površine i na sunčanoj i na sjenovitoj strani. Zaštitne folije mogu, ovisno o izabranom materijalu, odbiti i do 80% sunčeve topline ljeti, ali i zadržati do 30% topline unutar prostora zimi. Ove činjenice vrlo se jasno odražavaju na vašim troškovima grijanja i hlađenja prostora.

Odlični temperaturni uvjeti prostora

Zaštitne folije čine svaki prostor ugodnijim za boravak u bilo koje doba godine, te osiguravaju vama, vašoj obitelji ili vašim djelatnicima idealne uvjete za rad koji povećavaju produktivnost. Folije pomažu izjednačiti temperaturne razlike između dijelova zgrada koje se nalaze na suncu ili u sjeni te tako sprječavaju da se prostori pretvore u vruće i neudobne, a istodobno eliminiraju bliještanje, propuštajući dovoljno svjetla za nesmetani rad, što nije slučaj sa zavjesama, roletama ili žaluzinama.

Zaštitne folije se montiraju izravno na staklo s unutrašnje strane. Postoje i posebne vrste folija koje se mogu montirati a vanjske strane, što se koristi u slučajevima gdje su stakla teško dostupna iznutra (npr. skladišta, visoki stakleni krovovi i sl.) Sve folije montirane od strane naših ovlaštenih montažera te održavane po uputama posjeduju punu tvorničku garanciju na zadržavanje svojih karakteristika, postojanost boje i ljepila za vrijeme trajanja garancijskog razdoblja. Potpune informacije o garanciji za pojedine vrste materijala možete dobiti od nas ili naših ovlaštenih suradnika. Folije posjeduju tanki, ali čvrsti zaštitni sloj koji omogućava odličnu zaštitu od ogrebotina te omogućava održavanje istim metodama kao i za obično staklo, bez straha od oštećenja ili gubitka na karakteristikama materijala.

Dekorativan izgled

Najvažnija estetska komponenta jest ujednačen i vrlo elegantan izgled vašeg prostora izvana. Bez obzira kakvo je unutrašnje uređenje prostora, to ne utječe na izgled koji prolaznici mogu vidjeti izvana.

Galerija radova

Pogledajte našu galeriju radova i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda i usluga.

Zatražite neobvezujuću ponudu

Ispunite podatke ili nazovite na +385 49 300 236, šaljemo neobvezujuću ponudu u najkraćem roku.

Garantiramo najbolji proizvod!

Brzo i kvalitetno

Kvalitetni materijali

Koristimo kvalitetne materijale

Stručan tim

Više od 15 godina iskustva

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Izbornik