null

Tisak velikih formata

Visokokvalitetan tisak uz najsuvremenije strojeve.

null

Naša digitalna tiskara opremljena je najmodernijih strojevima za produkciju velikih formata i naklada, s velikom uštedom vremena i novca oko pripreme tiska.

Želite li kvalitetno tiskane formate, uz poštivanje rokova isporuke, obratite nam se s povjerenjem. Veliki formati izvrstan su dodatan način reklamiranja. U ponudi naše digitalne tiskare izdvajamo:

Print plakata

Plakatima možete odlično naglasiti događanje ili posebnu akciju na svojem prodajnom mjestu.

Print mesha/rupičastih bannera

Idealno za oslikavanje zgrada i velikih površina na otvorenom. Digitalnim tiskom i dodatnom završnom obradom (varenjem, bušenjem rupa, stavljanjem prstenova, guma i alkica). Izrađujemo: obostrane transparente koji trebaju biti vidljivi s jedne i druge strane, jumbo plakate, bigboarde, scenografije, wallscape i plakate za display stalke. Za izradu reklama koje se postavljaju na građevinske skele, ograde, koristimo PVC materijal mrežaste strukture pod nazivom MESH. Mesh propušta svjetlost i vjetar, a gledanjem isprintanog motiva s prve strane ne vidi se pozadina.

Print PVC folija

Na PVC folije tiskamo motive po vašim željama i potrebama.

Frontlight

Cerada Frontlight je naziv za čvrstu , dugotrajnu obostrano plastificiranu tkaninu, otpornu na vanjske vremenske uvjete. To je cerada koja je namijenjena za osvjetljenje motiva po noći s prve strane.

Digitalnim tiskom i dodatnom završnom obradom (varenjem, bušenjem rupa, stavljanjem prstenova, guma i alkica). Izrađujemo: transparente, jumbo plakate, bigboarde, scenografije, wallscape, plakate za display stalke.

Backlit

Cerada Backlit je naziv za čvrstu, dugotrajnu obostrano plastificiranu tkaninu, otpornu na vanjske vremenske uvjete. To je cerada koja je namijenjena za osvjetljenje motiva noću sa zadnje strane.

Digitalnim tiskom i dodatnom završnom obradom (varenjem, bušenjem rupa, stavljanjem prstenova, guma i alkica). Izrađujemo : transparente, jumbo plakate, bigboarde, scenografije, wallscape, plakate za display stalke, svjetleće i citylight reklame.

Blackout

Cerada Blockout je naziv za čvrstu, dugotrajnu obostrano plastificiranu tkaninu, otpornu na vanjske vremenske uvjete, ceradu koja je namijenjena za tisak s prve i zadnje strane (obostrano).

Print zastava

Oslikavanje vozila

Oslikavanje izloga

Galerija radova

Pogledajte našu galeriju radova i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda i usluga.

Video galerija radova

Zatražite neobvezujuću ponudu

Ispunite podatke ili nazovite na +385 49 300 236, šaljemo neobvezujuću ponudu u najkraćem roku.

Garantiramo najbolji proizvod!

Brzo i kvalitetno

Kvalitetni materijali

Koristimo kvalitetne materijale

Stručan tim

Više od 15 godina iskustva

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Izbornik