null

Oslikavanje izloga

Vaš izlog važan je reklamni prostor koji ne biste trebali zanemariti. Atraktivnim, modernim tehnikama i dizajnom učinit ćemo vaš izlog prepoznatljivim, a prolaznici će ga zasigurno uočiti i zapamtiti.

null

Vaš izlog, bilo da se radi o prozorskom izlogu, o prozoru ili vratima Vaše tvrtke, ali i o prozorima na Vašem vozilu na kojem želite istaknuti Vašu reklamu, za vas ćemo pomoću nekoliko tehnika oslikati staklene površine. Bez obzira na veličinu staklene površine ili izloga vaše tvrtke, stručno i profesionalno oslikat ćemo vaš reklamni prostor. Ostavite trag kvalitetnim brandingom.

Budite prepoznatljivi! Vaše izloge oslikavamo folijama, izrađenima od pjeskarenog stakla, a oslikavanje može biti unutrašnje ili vanjsko, djelomično ili potpuno. Foliju jednostavno režemo i prilagođavamo svim oblicima. Idealno je za postizanje privatnosti unutar vašeg radnog prostora, uz izvrstan način reklamiranja tvrtke, obrta, izdvojenih proizvoda, usluga i slično. Izloge možemo u cijelosti oslikati, ali i samo djelomično, primjerice, natpisima. Boje potpuno prilagođavamo vašim željama te možete birati između velikog spektra boja, uključujući fluorescentne (odlične za naglašavanje akcija, posebnih ponuda i slično). Vaš izlog postaje reklamni plakat koji je nemoguće ne uočiti.

Prozorska grafika

Želite li oslikati izlog ili zadnje staklo dostavnog vozila, bez narušavanja vidljivosti tijekom vožnje, u ponudi imamo digitalni tisak na rupičastu foliju (prozorska grafika). Tako ćete jasno vidjeti iz vozila ili vašeg poslovnog prostora, ali ćete i zadržati prostor unutar istih. Budući da propušta između 75% i 90% svjetlosti, ovaj način oslikavanja posebno je prikladan za trgovine prehrambenim proizvodima, frizerske salone, restorane, kafiće i slično. Svaka staklena površina postaje odličan reklamni prostor.

Galerija radova

Pogledajte našu galeriju radova i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda i usluga.

Video Galerija radova

Zatražite neobvezujuću ponudu

Ispunite podatke ili nazovite na +385 49 300 236, šaljemo neobvezujuću ponudu u najkraćem roku.

Garantiramo najbolji proizvod!

Brzo i kvalitetno

Kvalitetni materijali

Koristimo kvalitetne materijale

Stručan tim

Više od 15 godina iskustva

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Izbornik