O nama

Prednost tvrtke S-EFEKT d.o.o. je što osluškujemo potrebe klijenata i pružamo im cjelovitu uslugu, pratimo ih u njihovim aktivnostima, potrebama i zahtjevima, te se profesionalno i odgovorno odnosimo prema svakom povjerenom poslu.

Nama je osnovna djelatnost tržišno komuniciranje, a predanim radom te profesionalnim i odgovornim pristupom svakom povjerenom poslu zadobili smo povjerenje značajnog broja klijenata, ponajviše s područja Krapinsko-zagorske županije, gdje nam je i sjedište, ali i ostalih dijelova zemlje. Specijalizirani smo se za pružanje cjelovitih usluga našim klijentima, koje stalno pratimo u njihovim aktivnostima, potrebama i zahtjevima.

Izrađujemo spotove za televiziju i radio te organiziramo njihovo emitiranje. No, izrađujemo i oglase za novine, kao i logotipe, letke, kataloge, etikete i ostale promidžbene materijale za potrebe naših klijenata.

Vaš proizvod, tvrtka, obrt ili OPG su nam važan. Želimo vam pružiti najbolju uslugu kako biste se uspješno pozicionirali na tržištu i zauzeli značajno mjesto u vašoj.

Vjerujemo da je odličan dizajn, uz najbolje tehnike i materijale, temelj za odličnu reklamu. Naše dugogodišnje iskustvo daje nam kredibilitet u radu, a naši dosadašnju projekti govore u naše ime. Naš dosadašnji rad naša je najupečatljivija reklama.

Zašto odabrati S-Efekt

Ako su vam kvaliteta, stručnost i brzina izrade i pružene usluge važni parametri prilikom odabira digitalne tiskare, na pravom ste mjestu. S povjerenjem nam prepustite brigu o vizualnom identitetu vašeg brenda, s posebnom pažnjom i posve individualno pristupamo svakog klijentu. Vjerujemo da ćemo ostvariti uspješnu suradnju – dobro došli u E-Efekt digitalnu tiskaru!

Izbornik