null

Car wraping
(Promjena boje vozila)

U potpunosti promijenite izgled svog vozila.

null

Bez obzira želite li svoje vozilo prenamijeniti u pokretnu reklamu ili jednostavno želite promijeniti i osvježiti izgled svog automobila, specijalne PREMIUM CAST folije koje se koriste za car wrapping učinit će vaše vozilo posebnim.

Car wrapping u svrhu promjene izgleda vozila

Neka i vaše vozilo bude u trendu. Ne samo da folije u potpunosti mijenjaju dosadašnji izgled vašeg vozila, one štite originalnu boju i izgled vašeg vozila od vanjskih utjecaja. Ovaj način promjene izgleda vozila povoljniji je od bojanja vozila. Uz car wrapping, moguće je često mijenjati izgled vozila, a bez oštećivanja originalne boje prilikom skidanja folije. Mijenjati se može pojedinačan izgled krova, retrovizora, interijera i slično. Odaberite svoju željenu boju i efekt iz širokog spektra kojeg imamo u ponudi, a posebno se ističu mat, carbon, glossy i metallic PREMIUM CAST folije.

Car protect

Poklopac motora i prvi branik su zimi najizloženiji udarcima kamenčića, koji uništavaju boju Vašeg automobila. Zaštitite je vrhunskom PREMIUM PROZIRNOM folijom koju mi montiramo na željene dijelove automobila, a boja vozila ostaje ista. Montažom prozirne specijalne folije za zaštitu  od kamenčića dobivate dugotrajnu zaštitu postojećeg laka od kamenčića. Sve folije koje mi montiramo na Vaše vozilo možemo skinuti u bilo kojem trenutku kad Vi to poželite bez oštećenja vašeg originalnog laka na vozilu.

Car wrapping u svrhu reklamiranja

Istaknite svoj brend! Jednostavno, uz posljednji trend u svijetu autoreklame, specijalnim PREMIUM CAST folijama za apliciranje na površinu vozila. Reklama istaknuta na vozilu izuzetno je napredan način korištenja mogućnosti prikazivanja vizualnog identiteta, posebno zato što imate izravnu mogućnost da vaš brend vidi veliki broj ljudi. Iskoristite svoje vozilo na pametan način, odlučite se za reklamiranje pomoću car wrappinga. U našoj digitalnoj tiskari možemo na folije transferirati oblike po vašoj želji, a potom ih aplicirati u boji i varijanti za koju se odlučite.

Galerija radova

Pogledajte našu galeriju radova i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda i usluga.

Video Galerija radova

Zatražite neobvezujuću ponudu

Ispunite podatke ili nazovite na +385 49 300 236, šaljemo neobvezujuću ponudu u najkraćem roku.

Garantiramo najbolji proizvod!

Brzo i kvalitetno

Kvalitetni materijali

Koristimo kvalitetne materijale

Stručan tim

Više od 15 godina iskustva

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Izbornik