Tisak malih formata

Svjetlećim objektima dodatno unaprijedite brend unutar radnog prostora.

null

Izrađujemo različite vrste svjetlećim reklamnih objekata. Među njima se ističu lightboxevi i svjetleća samostojeća slova.

Lightbox

Naša specijalnost su vrlo tražene jednostrane fasadne i dvostrane bočne svjetleće kutije, i to od okvira izrađenih od PVC-a, aluminija ili rostfreia. Po vašoj želji, profile možemo dodatno ojačati željeznom potkonstrukcijom. Prednju stranu izrađujemo od plexyja različitih debljina i boja ili ceradom s pozadinskim osvjetljenjem, dok zadnju stranu zatvaramo limom ili pjenastom plastikom.

Fluo ili Led rasvjetu dizajniramo po potrebi i traženju. Oslikavanje prve strane izvodimo u boji (slike) ili izrezivanjem folije (natpisima). Osim standardnih reklama, izrađujemo i kockaste, u obliku piramide, ovalne… Izrađene reklame montiramo na vaš objekt i po potrebi ugrađuje automat za samostalno uključivanje i isključivanje.

Samostojeća slova

Samostojeća slova izrađujemo kao zatvorene svjetleće kutije. Bokove slova izrađujemo od aluminijskog lima, rostfrei lima ili plexiglassa, a lice izrađujemo od plexiglassa u željenoj boji. Slova osvjetljavamo led modulima koje prilagođavamo potrebama kupaca. Led rasvjetu dizajniramo po želji i potrebi. Izrađene reklame montiramo na vaš objekt i po potrebi ugrađujemo automat za samostalno uključivanje i isključivanje cijelog natpisa ili slovo po slovo.

Reklamni totemi

Izrađujemo jednostrane i dvostrane samostojeće svjetleće reklamne toteme i to od okvira izrađenih od PVC-a, aluminija, rostfreia, pravokutnog ili ovalnog oblika. Profile dodatno po potrebi ojačavamo željeznom potkonstrukcijom. Izrađujemo toteme sa i bez rasvjete.

Fluorescentnu ili Led rasvjetu dizajniramo po želji i potrebi. Oslikavanje totema izvodimo u boji (slike) ili izrezivanjem folije (natpisima). Izrađene samostojeće reklamne toteme montiramo na vaš objekt i po potrebi ugrađuje automat za samostalno uključivanje i isključivanje.

Galerija radova

Pogledajte našu galeriju radova i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda i usluga.

Zatražite neobvezujuću ponudu

Ispunite podatke ili nazovite na +385 49 300 236, šaljemo neobvezujuću ponudu u najkraćem roku.

Garantiramo najbolji proizvod!

Brzo i kvalitetno

Kvalitetni materijali

Koristimo kvalitetne materijale

Stručan tim

Više od 15 godina iskustva

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Izbornik