Oslikavanje vozila

Budite drugačiji. Istaknite se svojom domišljatom idejom koju će naš tim od dizajna do apliciranja provesti u djelo. Vaše vozilo bit će vaša najbolja pokretna reklama, uz naš tim profesionalaca.

null

Više niste zadovoljni izgledom svog vozila, postojeća folija se ljušti ili odljepljuje te se stvaraju neugledni baloni? Želite se reklamirati i imate zamisao, ali vam treba stručan tim koji će vašu ideju provesti u djelo, od vizualnog dizajna, sve do apliciranja? Bilo da se radi o potpunom ili djelomičnom oslikavanju vozila, profesionalno i stručno svaka vaša ideja postat će stvarnost.

Uz vaš postojeći dizajn ili dizajn koji izradimo upravo po vašim željama, zamislima i potrebama, slijedeći najnovije trendove, izdvojit ćete se od konkurencije. Digitalno tiskamo sve motive i logotipe na trajnu kvalitetnu foliju vrhunskog proizvođača. Bilo da se radi o ravnim ili zakrivljenim površinama, kao i bez obzira o kojoj vrsti vozila se radi (automobili, dostavna vozila, kamioni, autobusi, tramvaji, vlakovi, zrakoplovi, motori i motocikli), sve vaše zahtjeve realiziramo brzo i pouzdano. Nakon tiska na odabranu foliju, motiv dodatno zaštitimo (laminiramo) UV tekućom ili krutom laminacijom koja dodatno štiti otisnuti motiv od grebanja, oštećivanja i vremenskih utjecaja.

Odgovorno i profesionalno izvršavamo svaku uslugu oslikavanja, a posebnu pažnju pružamo biokemijskoj pripremi površine, kako bi vaše vozilo izgledalo atraktivno, privlačilo poglede i na najbolji mogući način reklamiralo vašu tvrtku, obrt, OPG ili vaš proizvod. Dajemo garanciju na naše usluge.

Galerija radova

Pogledajte našu galeriju radova i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda i usluga.

Zatražite neobvezujuću ponudu

Ispunite podatke ili nazovite na +385 49 300 236, šaljemo neobvezujuću ponudu u najkraćem roku.

Garantiramo najbolji proizvod!

Brzo i kvalitetno

Kvalitetni materijali

Koristimo kvalitetne materijale

Stručan tim

Više od 15 godina iskustva

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Izbornik