Vezenje (Štikanje)

Istaknite svoj brend na radnoj ili reklamnoj odjeći i tkaninama.


null

Vezenje ili štikanje izvrstan je i izuzetno brz način ukrašavanja vaših tekstilnih reklamnih materijala, radne odjeće ili vezenja na metražnim tkaninama ili drugim materijalima kompjutorskim vezenjem iglom i koncem. Vez (štik) radimo prema vašem predlošku koji nam dostavljate u jednom od standardnih formata (JPEG, GIF, BMP, TIFF), u obliku loga u krivuljama ili nacrtan motiv na papiru, a mi ćemo ga zatim prilagoditi vezenju.

Želite li trajno naglasiti logo vašeg brenda ili izraditi prepoznatljiv ukras na majicama, košuljama, kapama, šeširima, jaknama, prslucima, kaputima, ručnicima, dekama, posteljinama, krpama, plahtama, radnim odijelima itd., obratite nam se s povjerenjem. Vezenje se vrši vrhunskim koncem od materijala po izboru. Konci zadovoljavaju sve eko-certifikate. Moguće je koristiti perlice, metalne komponente, bisere itd.

Uz naše stojeve, vaš izbor detalja, logotipa, oblika i dizajna postaje stvarnost. Možemo izvesti gotovo sve što zamislite. Vezenje je moguće izvesti na gotovo svim tekstilima. Vezeni motivi izuzetno su otporni (npr. Na iskuhavanje) i trajni. Ako se materijal na koji je vez izrađen može prati na visokim temperaturama, vezeni motivi itekako su izdržljivi i pogodni za navedene uvjete pranja.

Ako niste sigurni možemo li aplicirati vez na vaše tkanine, ispunite kontakt formu i pošaljite nam upit, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Galerija radova

Pogledajte našu galeriju radova i uvjerite se u kvalitetu naših proizvoda i usluga.

Zatražite neobvezujuću ponudu

Ispunite podatke ili nazovite na +385 49 300 236, šaljemo neobvezujuću ponudu u najkraćem roku.

Garantiramo najbolji proizvod!

Brzo i kvalitetno

Kvalitetni materijali

Koristimo kvalitetne materijale

Stručan tim

Više od 15 godina iskustva

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Izbornik